Jobba på Kinnekullegården

Vi på Kinnekullegården ser personalen som vår viktigaste resurs och är måna om att vara en alltigenom seriös arbetsplats med kollektivavtal och schyssta villkor.

Vi är alltid intresserade av att höra av dig som vill jobba i restaurangbranschen, oavsett om vi har några lediga tjänster just för dagen. Skicka gärna in din CV och en kortfattad beskrivning av dig själv till jobba@kinnekullegarden.com med Allmän platsansökan i ämnesraden! Slå en signal på 0510-54 40 40 om du vill veta mer.

Just nu söker vi:

Säsongspersonal - serveringspersonal och kökspersonal med eller utan restaurangvana, samt restaurangbiträden utan särskilda förkunskapskrav.
Ange SÄSONG 2024 som ämne.

Extrapersonal helger och kvällar – serveringspersonal och kökspersonal med restaurangvana, samt restaurangbiträden utan särskilda förkunskapskrav.
Ange EXTRA 2024 som ämne.

Erfaren serveringspersonal – vi söker dig som är stresstålig, social och brinner för att få våra gäster att trivas.
Ange SERVERING 2024 som ämne.

Erfaren kock – vi söker en engagerad matkreatör med minst två års erfarenhet från restaurangkök. Du är ordningsam och stresstålig med känsla för lagarbete.
Ange KOCK 2024 som ämne.

Erfaren kallskänka konditor– vi söker en engagerad kallskänka med minst två års erfarenhet från restaurangkök, främst kallskänka. Även ett plus med en känsla för bageri och konditori.
Du är ordningsam och stresstålig med känsla för lagarbete.
Ange KALLSKÄNKA 2024 som ämne.

 

Jobba på Utsiktens Kaffestuga:

Servering/Kafébiträde - Vi söker servering och kafébiträde med eller utan kafévana.
Ange KAFFESTUGAN 2023 som ände.

BOKA BORD

Vi rekommenderar bordsbokning för att kunna ge bästa möjliga service