Gedigen mat i storslagen miljö

Planerna för en restaurang på Kinnekulle började dras upp redan 1959, som ett led i att stärka Kinnekulles turism. 1963 stod anläggningen klar och drevs under många år i Skid- och Friluftsfrämjandets regi, fram till den ödesdigra branden tio år senare. 1976 stod den återuppbyggda Kinnekullegården klar, och har sedan dess varit ett populärt utflyktsmål med ett ständigt breddat utbud.

Idag äger och driver restaurangen Emil Eriksson tillsammans med sin bror Marcus sedan 2007 har djupa rötter i trakten – men också i branschen, där familjen under flera generationer byggt upp ett gediget rykte för mat av högsta kvalitet.

Hos oss ska alla känna sig välkomna, tryggt förvissade om att kunna njuta av personligt bemötande och god mat i en avspänd och trivsam miljö, med milsvid utsikt över det vackra landskapet. Kinnekullegården är medlem i Visita, Götene Näringslivsförening och Lokal Meny – ett initiativ från Lokalproducerat i Väst.

Kontakta oss

Kinnekullegården

Kinnekullegården
Högkullen
533 94 Hällekis
Tel: 0510-54 40 40
info@kinnekullegarden.com

Veckans meny

Vår restaurang serverar genuina rätter med lokal förankring kombinerat med milsvida panoramavyer över Kinnekullebygden, Vänern, Billingen och Mösseberg.

BOKA BORD

Vi rekommenderar bordsbokning för att kunna ge bästa möjliga service