Tillfredsställ smaklökarna

Vår restaurang serverar genuina rätter med lokal förankring kombinerat med milsvida
panoramavyer över Kinnekullebygden, Vänern, Billingen och Mösseberg.

Nu i Juletid dukar vi upp med Jullunch och Julbord

Läs mer om hur vårt upplägg är under våra specifika sidor för Julbord och Jullunch

VECKANS MENY

Onsdag 30/11
Jullunch 11,30-14,30

Torsdag 1/12
Jullunch 11,30-14,30
Julbord från 18,00

Fredag 2/12
Jullunch 11,30-14,30
Julbord från 18,00

Lördag 3/12
Julbord från kl 12,00
Bordsbokning

Söndag 4/12
Julbord från kl 12,00
Bordsbokning

OM RESTAURANGEN

Hos Oss

I vår restaurang kan vi ta emot 180 gäster inomhus, plus upp till 80 utomhus under sommarsäsongen. Från altanen och de stora panoramafönstren har du en milsvid utsikt med Vänern, Billingen och Mösseberg som bortre hållpunkter – och förstås över Götene och det böljande jordbrukslandskapet runtomkring.

I köket handlar det om rätter och menyer som ligger oss själva varmt om hjärtat, ofta med lokal förankring, lokala råvaror och rötter i den gedigna svenska husmanskosten. Kärleken till högklassiga råvaror är en självklarhet – här lagar vi allt från grunden.

Vi tillämpar både buffé och bordsservering, beroende på veckodag och tid på dagen. Menyerna styrs i hög grad av säsongens bästa utbud, där några stående gästfavoriter finns på plats för det mesta – men vi är flexibla! Har du och ditt sällskap speciella önskemål är det mesta möjligt med lite framförhållning.

I våra buffépriser ingår alltid soppa som förrätt, salladsbuffé, vårt egna brunnsvatten, stilla eller kolsyrat, varmrätt samt kaffe med kaka. Du kan välja mellan en kötträtt och en fiskrätt varje dag, oftast med ett vegetariskt alternativ. På helgerna tillkommer sillbord, ostar och kallskuret m m beroende på säsong. Lunchmenyn byts varje vecka.

Obs! Förboka helst om du önskar en vegetarisk, vegansk eller allergianpassad rätt!

Lunchpriser

Lunchbuffé
Måndag-Tisdag Stängt
Onsdag–fredag 11:30–14:30  165 kr

Helgbuffé
Lördag–söndag 12:00–16:00   249 kr

Öppettider

Vi har normalt sett öppet dagligen året runt, med undantag för röda dagar kring jul, nyår och midsommar. Aktuella öppettider hittar du på förstasidan eller i vår kalender.

På helgerna brukar de flesta vilja äta mellan kl 13 och 14, så välj gärna tidigare eller senare tider då det är lite lugnare.
Vid storhelger och röda dagar rekommenderar vi bordsbokning, liksom alla dagar när det gäller större sällskap.