KONFERENS

En dagkonferens på Kinnekullegården är det perfekta sättet att komma lagom långt bort från vardagen inför viktiga beslut.

Låt den avkopplande miljön, den goda maten lagad med kärlek från grunden och den strålande utsikten över bygden inspirera till nya idéer!

KONFERENS PÅ KINNEKULLE

Med närhet till Kinnekulles fantastiska natur erbjuder vi er möjlighet till både konferens o rekreation. Här har ni bland annat möjlighet att vandra eller cykla längs Kinnekulles många leder som utgår från oss. Lunchen intas i vår fina restaurang till milsvid utsikt över vårt vackra landskap. Uppskattar ni också hembakt, lokalproducerat och ett tydligt arbete för hållbara alternativ så har ni verkligen hittat rätt.

I vår konferenslokal finns även där en fantastisk utsikt med tillgång till projektor, nätverk, stort blädderblock, pennor m.m. Vatten/mineralvatten och frukt finns att tillgå under hela dagen.

Möblemanget är lätt att flytta så det blir flexibelt o lätt att anpassa för att anpassa efter era önskemål.

Det finns även fler rum att tillgå för grupparbeten.

Från 299 kr ex.moms

Halvdags konferens

Dagen börjar med en matigare macka, kaffe eller te o avslutas med lunch.

Man kan ju självklart komma till lunch istället och då ingår eftermiddagsfika när ni tycker det passar.

Heldagskonferens

Dagen börjar med en matigare macka, kaffe eller te. Lunch med vidunderlig utsikt och eftermiddagsfika när ni tyckeratt det passar

Aktivitet

Vi hjälper er gärna att ta fram en aktivitet som passar er. Vi kan erbjuda teambildande aktiviteter eller varför inte ta med eftermiddagsfikat upp i utkikstornet eller bara ta fram en lagom lång vandringsled som passar er grupp.