UTFLYKTSMÅL I VÅR NÄRHET

Våra favoriter

Stora salen!Pulka, längdskidor, vandra! Gå från vår parkering eller från Dimboparkering. Avsluta med mat eller fika att ta med eller äta inne.

MTB – På Högkullen

Flertalet MTB leder går att starta från parkeringen hos oss! Börja dagen med rejäl uppladdning med matig smörgås eller varför inte avsluta med en stadig lunch eller middag.

Kinnekulleleden

Kinnekulleleden på sina 45 kilometer bjuder på en variationsrik natur med lummiga lövskogar, blomrika betesmarker, trollbunden storgranskog och mysiga klippor för fikapauser och bad. Leden slingrar sig uppe på det drygt 300 meter höga platåberget Kinnekulle.

Vandra på Kinnekulle

Kinnekulle erbjuder flera vandringsleder i olika svårighetsgrader och längder. Älgslingan, hjortslingan och toppslingan är några som går kring oss på Högkullen.

Munkängarna

På försommaren sprids det en stark lökdoft i Munkängarna, det är från ramslökens liljekonvaljliknande blad, som finns i riklig mängd i Munkängarna. Ett mycket vackert och naturskönt område.


Läckö Kinnekulle informerar


Se och göra

Det finns mycket att se & göra på Kinnekulle. Allt från att vandra på fina vandringsleder, cykla på MTB-leder och handla i unika butiker till att besöka..
Här kommer mer tips från Läckö Kinnekulle: Se & Göra på Kinnekulle

Bo på Kinnekulle

Sök efter boende på Kinnekulle eller i närheten

Hemestra på Kinnekulle!

Idéer för hemester på hemmaplan